(+47) 952 24 182 | kwalberg@vkbb.no
bclose

Nyhet! Vi selger Optima-PH: Hudvask og hudpleie med lav pH – uten parabener!

Optima for folk
Optimakonseptet er en unik formel for hygiene og hudpleie. I vårt moderne samfunn er det utrulig mange som får redusert livskvalitet pga diverse hudplager.

Alle Optimaprodukter har pH 4. Hud i balanse har lav pH (4-6), rikelig med fettstoff og en solid normalflora. pH 4 i Optima er viktig for å holde vedlike denne
balansen og reparere hud som er i ubalanse. Organiske syrer er viktige ingredienser for å oppnå dette.

Hemmende effekt på skadelige bakterier og sopp i Optima kommer fra innholdet i organiske syrer. Dette er syrer som finnes i naturen og i mange nyttige matvarer.
Eddik, sitroner, tranebær, tyttebær, molter og rognebær er slike produkter. Det fine med disse syrene er at de ikke skader de nyttige bakteriene.

Alginat er en viktig ingrediens. Optima er den eneste hudpleieserien som inneholder alginat som blir produsert fra tang og tare. Alginat er ein kjent ingrediens i spesialbandasjer for sårhealing.

Resultatet blir unike produkter som forsterker huden sine egne forsvarsmekanismer, bl.a. ved at hudvaskproduktene ikke fjerner fett fra hud og hår. Shampo og såper
med høy pH fjernar fett fra huden. Det er svært skadelig både for folk og dyr. Ved pH under 4,5, og i nærvær av organiske syrer, får skadelige bakterier problemer med å overleve, mens den nyttige normalfloraen blir lite påvirket.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Himmelriket Spa selger kosttilskuddet Reishi, «kongen av alle urter» .

Urtens egenskaper og virkning
Bedrer blodomløpet, reduserer hjertetrykket, blodtrykksregulerende, beroligende, smertestillende, antiallergen, tumorhemmende, immunstyrkende, betennelseshemmende, virushemmende, bakteriehemmende, sopphemmende, blodsukkerregulerende, kolesterolsenkende, nyrestyrkende, leverstyrkende, leverbeskyttende, nervetonikum, stressreduserende og antioksidant. Soppen regnes som seksualstimulerende og betraktes som en «livseliksir».

Urten kan brukes tved følgende helseplager/sykdommer
Artritt, revmatisme, astma, bronkitt, hoste, lungebetennelse, allergier, søvnløshet, kreft, skader etter stråling og kjemoterapi, AIDS, kronisk tretthetssyndrom, utbrenthet, generell svakhet, stress, angst, høydesyke, hjertesykdommer, åreforkalkning, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, candida, hepatitt og andre leversykdommer.

For mer informasjon om urten, klikk her: www.rolv.no

Hver boks med kosttilskudd inneholder 90 kapsler. Vi selger både GL (ganocelium) og RG (reishi gano).